Smadar LeviFinansdirektör
background
Previous page Next page
Beginning of quote:MyHeritage gör saker annorlunda, och jag älskar utmaningen att tänka utanför boxen, dagligen. End of quote.
Som finansdirektör tar Smadar med sig över 15 års erfarenhet av att upprätta effektiva finans- och redovisningsverksamheter i en mängd olika sammanställningar inklusive tekniska, industriella och kommersiella företag.

Innan hon började hos MyHeritage var Smadar VP Finans hos MediaMind, där hon ledde ett team på 40 anställda i 12 globala kontor, spelat en nyckelroll för att genomföra det framgångsrika förvärvet av MediaMind av DG FastChannel och ledde bolagets börsnotering på Nasdaq.

På de ledande revisionsbyråerna Ernst Young och även Arthur Andersen, Smadar var instrumental i att ge vägledning och expertis i den pågående granskningen och revisionen av kvartalsvisa och årliga finansiella rapporter och för att fastställa strategier för att på lämpligt sätt adressera potentiell risker. Hon gav också frekvent samråd i frågor om redovisning och skatt.

Smadar innehar en kandidatexamen i redovisning och en MBA i ekonomi och redovisning. På sin fritid roar Smadar och hennes man sig med sina tvillingar. Som en avancerad scuba diver, har Smadar dykt i många av världens största undervattensrev.