Smadar LeviFinansdirektör
background
Previous page Next page
Beginning of quote:MyHeritage gör saker annorlunda, och jag älskar utmaningen att tänka utanför boxen, dagligen. End of quote.
Som finansdirektör har Smadar mer än 15 års erfarenhet av att upprätta effektiva finans- och redovisningsverksamheter i en mängd olika företag inriktade på teknologi, industri och handel.

Innan hon började hos MyHeritage var Smadar VP Finans hos MediaMind, där hon ledde ett team på 40 anställda i 12 kontor runt om i världen. Hon spelade en nyckelroll för att genomföra det framgångsrika förvärvet av MediaMind av DG FastChannel och ledde bolagets börsnotering på Nasdaq.

Under sin tid på de ledande revisionsbyråerna Ernst Young och Arthur Andersen, var Smadars vägledning och expertis ovärderlig i den pågående granskningen och revisionen av kvartalsvisa och årliga finansiella rapporter och för att fastställa strategier för att på lämpligt sätt hantera potentiella risker. Hon gav också ofta råd i frågor om redovisning och skatt.

Smadar har en kandidatexamen i redovisning och en MBA i företagsekonomi. På fritiden tycker Smadar och hennes man om att umgås med sina tvillingar. Smadar är en skicklig dykare, och har dykt på många av världens största undervattensrev.