Kontakta oss
Vi är här för att ge dig omfattande, personlig assistans, så att du kan göra det mesta av MyHeritage.
Våra omtänksamma team av representanter ger stöd i Svenska och 16 andra språk.
Besök Hjälpcentret
Hjälpcenter
Ring oss avgiftsfritt
LandTelefonnummerÖppethållande
Australien (+61) 1800 731 768Sön-Tor 5 pm - 7 am AEDT & Fre 5 pm - 1 am AEDT
Belgien (+32) 800 26 102Sön-Tor 07:00 - 21:00 CET & Fre 07:00 - 15:00 CET
Danmark (+45) 808 201 32Sön-Tor 07:00 - 21:00 CET & Fre 07:00 - 15:00 CET
Frankrike (+33) 08050 800 98Sön-Tor 07:00 - 21:00 CET & Fre 07:00 - 15:00 CET
Irland (+353) 1800 817 330Sön-Tor 06:00 - 20:00 GMT & Fre 06:00 - 14:00 GMT
Israel (+972) 1801 2222 99Sön-Tor 08:00 - 22:00 IST & Fre 08:00 - 16:00 IST
Kanada (+1) 844 921 2230Fakturering & Försäljning: Mån-Fre 7 am - 5 pm MST ; Teknisk support: Sön-Tor, 11 pm - 3 am MST
Nederländerna (+31) 0800 24 00013Sön-Tor 07:00 - 21:00 CET & Fre 07:00 - 15:00 CET
Norge (+47) 800 24 741Sön-Tor 07:00 - 21:00 CET & Fre 07:00 - 15:00 CET
Nya Zeeland (+64) 0800 995 069Sön-Tor 19:00 - 09:00 NZDT & Fre 19:00 - 03:00 NZDT
Spanien (+34) 900 838 969Sön-Tor 07:00 - 21:00 CET & Fre 07:00 - 15:00 CET
Storbritannien (+44) 80 0098 8125Sön-Tor 06:00 - 20:00 GMT & Fre 06:00 - 14:00 GMT
Sverige (+46) 020 889 289Sön-Tor 07:00 - 21:00 CET & Fre 07:00 - 15:00 CET
Sydafrika (+27) 0800 980 785Sön-Tor 08:00 - 22:00 SAST & Fre 08:00 - 16:00 SAST
Tyskland (+49) 0800 589 3922Sön-Tor 07:00 - 21:00 CET & Fre 07:00 - 15:00 CET
USA (+1) 877 432 3135Fakturering & Försäljning: Mån-Fre 7 am - 5 pm MST ; Teknisk support: Sön-Tor, 11 pm - 3 am MST
Österrike (+43) 800 80 2582Sön-Tor 07:00 - 21:00 CET & Fre 07:00 - 15:00 CET
Andra platser +1 385 313 9758 *Sön-Tor 06:00 - 20:00 GMT & Fre 06:00 - 14:00 GMT

*Avgifter kan tillkomma, kontrollera med din nätleverantör för detaljer

LandTelefonnummerÖppethållande
Australien (+61) 1800 731 768Sön-Tor 5 pm - 7 am AEDT & Fre 5 pm - 1 am AEDT
Belgien (+32) 800 26 102Sön-Tor 07:00 - 21:00 CET & Fre 07:00 - 15:00 CET
Danmark (+45) 808 201 32Sön-Tor 07:00 - 21:00 CET & Fre 07:00 - 15:00 CET
Frankrike (+33) 08050 800 98Sön-Tor 07:00 - 21:00 CET & Fre 07:00 - 15:00 CET
Irland (+353) 1800 817 330Sön-Tor 06:00 - 20:00 GMT & Fre 06:00 - 14:00 GMT
Israel (+972) 1801 2222 99Sön-Tor 08:00 - 22:00 IST & Fre 08:00 - 16:00 IST
Kanada (+1) 844 921 2230Fakturering & Försäljning: Mån-Fre 7 am - 5 pm MST ; Teknisk support: Sön-Tor, 11 pm - 3 am MST
Nederländerna (+31) 0800 24 00013Sön-Tor 07:00 - 21:00 CET & Fre 07:00 - 15:00 CET
Norge (+47) 800 24 741Sön-Tor 07:00 - 21:00 CET & Fre 07:00 - 15:00 CET
Nya Zeeland (+64) 0800 995 069Sön-Tor 19:00 - 09:00 NZDT & Fre 19:00 - 03:00 NZDT
Spanien (+34) 900 838 969Sön-Tor 07:00 - 21:00 CET & Fre 07:00 - 15:00 CET
Storbritannien (+44) 80 0098 8125Sön-Tor 06:00 - 20:00 GMT & Fre 06:00 - 14:00 GMT
Sverige (+46) 020 889 289Sön-Tor 07:00 - 21:00 CET & Fre 07:00 - 15:00 CET
Sydafrika (+27) 0800 980 785Sön-Tor 08:00 - 22:00 SAST & Fre 08:00 - 16:00 SAST
Tyskland (+49) 0800 589 3922Sön-Tor 07:00 - 21:00 CET & Fre 07:00 - 15:00 CET
USA (+1) 877 432 3135Fakturering & Försäljning: Mån-Fre 7 am - 5 pm MST ; Teknisk support: Sön-Tor, 11 pm - 3 am MST
Österrike (+43) 800 80 2582Sön-Tor 07:00 - 21:00 CET & Fre 07:00 - 15:00 CET
Andra platser +1 385 313 9758 *Sön-Tor 06:00 - 20:00 GMT & Fre 06:00 - 14:00 GMT

*Avgifter kan tillkomma, kontrollera med din nätleverantör för detaljer

Australien
Sön-Tor 5 pm - 7 am AEDT & Fre 5 pm - 1 am AEDT
Belgien
Sön-Tor 07:00 - 21:00 CET & Fre 07:00 - 15:00 CET
Danmark
Sön-Tor 07:00 - 21:00 CET & Fre 07:00 - 15:00 CET
Frankrike
Sön-Tor 07:00 - 21:00 CET & Fre 07:00 - 15:00 CET
Irland
Sön-Tor 06:00 - 20:00 GMT & Fre 06:00 - 14:00 GMT
Israel
Sön-Tor 08:00 - 22:00 IST & Fre 08:00 - 16:00 IST
Kanada
Fakturering & Försäljning: Mån-Fre 7 am - 5 pm MST ; Teknisk support: Sön-Tor, 11 pm - 3 am MST
Nederländerna
Sön-Tor 07:00 - 21:00 CET & Fre 07:00 - 15:00 CET
Norge
Sön-Tor 07:00 - 21:00 CET & Fre 07:00 - 15:00 CET
Nya Zeeland
Sön-Tor 19:00 - 09:00 NZDT & Fre 19:00 - 03:00 NZDT
Spanien
Sön-Tor 07:00 - 21:00 CET & Fre 07:00 - 15:00 CET
Storbritannien
Sön-Tor 06:00 - 20:00 GMT & Fre 06:00 - 14:00 GMT
Sverige
Sön-Tor 07:00 - 21:00 CET & Fre 07:00 - 15:00 CET
Sydafrika
Sön-Tor 08:00 - 22:00 SAST & Fre 08:00 - 16:00 SAST
Tyskland
Sön-Tor 07:00 - 21:00 CET & Fre 07:00 - 15:00 CET
USA
Fakturering & Försäljning: Mån-Fre 7 am - 5 pm MST ; Teknisk support: Sön-Tor, 11 pm - 3 am MST
Österrike
Sön-Tor 07:00 - 21:00 CET & Fre 07:00 - 15:00 CET
Andra platser
Sön-Tor 06:00 - 20:00 GMT & Fre 06:00 - 14:00 GMT

*Avgifter kan tillkomma, kontrollera med din nätleverantör för detaljer