$99‎
Endast$69‎
Förvåna dig själv
Avslöja ditt etniska ursprung och hitta nya släktingar med vårt enkla DNA-test.
$99‎
Endast$69‎
SPECIALERBJUDANDE
30% rabatt
Upphör 2 oktober
De högsta tekniska standarderna möter de mest fördelaktiga priserna på marknaden.
Ditt DNA avslöjar ditt unika arv – de etniska grupperna och geografiska regionerna du härstammar från.
Hitta nya släktingar du inte visste existerade genom ert delade DNA.
Spännande upptäckter är några enkla steg borta
Låst inuti ditt DNA finns din unika etniska uppbyggnad, historien om dina förfäder, och ett nät av nära och avlägsna släktingar som väntar på att hittas. Med en snabb gnidning av kinden, fastställer testet ditt etniska ursprung och hittar dina släktingar.
1. Beställ ditt DNA-kit online
2. Skicka tillbaks ditt prov
3. Ditt DNA analyseras i vårt labb Se DNA-labbets video
4. Se dina resultat online om 3-4 veckor
Avslöja ditt etniska ursprung
Upptäck vilka platser dina förfäder kallade hemma.
Här får du en uppdelning av vilka delar av ditt DNA som kommer från olika globala populationer. Du kan upptäcka rötter på oväntade ställen.
Kom i kontakt med nyfunnen släkt
Vi söker efter personer vars DNA matchar ditt: dina släktingar. Du kan komma i kontakt med dina släktingar för att lära dig mer om din släkt och upptäcka gemensamma förfäder.

Redan gjort ett DNA-test? Ladda upp befintliga DNA resultat.

MyHeritage har det största internationella nätverket av släktträd. Gör det mesta av ditt DNA-test genom att bygga ditt släktträd och utforska dina nya släktförbindelser med våra avancerade forskningsverktyg.
Din integritet är skyddad
Din integritet är mycket viktig.
Vi har gjort betydande investeringar för att säkerställa att ditt konto och personuppgifter är säkrade och skyddas av flera lager av kryptering. Alla tester görs i vårt världsledande CLIA-certifierade, CAP-ackrediterade laboratorium i USA.
MyHeritage DNA förklaringar
Hur gör jag för att hämta mina DNA-prov?
Insamling av ditt DNA-prov görs med en enkel kindbomullstopp och kan lätt utföras på två minuter eller mindre. Du kommer att få detaljerade instruktioner för provsamling tillsammans med ditt DNA-test kit. Du kan även se vår instruktionsvideo som visar processen.
Vilken typ av prov behöver jag ge?
MyHeritage DNA testkit är enkelt att använda och innebär inte att ta blod eller saliv. För att ta ditt prov, skrapar du enkelt insidan av dina kinder med en liten tuss i cirka 45 sekunder och upprepar detta med en annan tuss för backup. Tussarna placeras sedan i provrör och skickas till vårt DNA-labb för analys. Resultaten görs tillgängliga för dig att se säkert på MyHeritage webbplats.
Vad kan jag lära av DNA-testet som jag inte skulle ha vetat utan det?
Med MyHeritage DNA, kan du upptäcka släktingar som du tidigare inte visste om, som delar DNA-segment med dig ärvda från den gemensamma förfadern. Du kommer att avslöja dina förfäders etniska och geografiska ursprung – som kan omfatta några överraskningar.
Vilka är fördelarna med att testa andra släktmedlemmar?
Testa ytterligare släktingar rekommenderas. Var och en av dina familjemedlemmar bär unika bitar av DNA som tillsammans kan låsa upp din släkts historia. Testning av en av dina föräldrar eller båda gör att du kan få ytterligare information om dina egna DNA-matchningar. Till exempel kommer du att kunna se om varje matchning är på fädernet eller mödernet. Testning av syskon, kusiner och andra släktingar är också mycket användbart för att upptäcka fler släktingar och lära mer om dina egna matchningar. Eftersom genetiska arv är slumpmässiga, kan dina syskon få andra etnicitetsresultat än du. Genom att jämföra era resultat kan du lära ännu mer om dina anor.
Vad händer om jag redan testat DNA innan? Kommer MyHeritage testet att lägga till ny information?
MyHeritage DNA-test ger dig möjligheten att kunna få unika matchningar till användare som endast har testat med MyHeritage, samt matchningar med användare som laddat upp sina resultat till MyHeritage från andra leverantörer. Tack vare MyHeritages vida internationella bredd och tillgänglighet på mer än 40 språk, kommer du att ha bättre chanser att matchas med släktingar som bor i andra länder. Du får också en omfattande etnicitetsanalys på MyHeritage som härrör från den största poolen av möjliga etniciteter i branschen.
Hur lång tid tar det för att få resultat?
Så snart ditt kit kommer fram till vårt labb, tar det 3-4 veckor för resultaten att bli klara. När resultaten finns meddelar vi dig via e-post och resultaten blir tillgängliga för dig online.
Vilken är kopplingen mellan DNA och släktträd?
DNA och släktträd kompletterar varandra. DNA kan användas för att bevisa eller motbevisa dokumenterade släktträdskopplingar. Till exempel om det finns en annan person med ditt efternamn, eller en släktträdsägare som du har en Smart Match™ med, kan ni både testa på MyHeritage DNA för att ta reda på om ni verkligen är besläktade. Omvänt är släktträd ovärderliga för att förstå relationsvägen till DNA matchningar. Att skapa ett släktträd rekommenderas för alla som tar ett DNA-test, för att göra det mesta av DNA resultaten och för att avslöja hela historien bakom dem. MyHeritage ger utmärkta verktyg för att skapa ett släktträd och 8 miljarder historiska poster som gör det roligt och enkelt att expandera det.
Hur kommer ni att analysera och bearbeta mitt DNA-prov?
MyHeritage DNA-testet använder mikromatris-baserade autosomal DNA-testning. Detta test ger rådata som hjälper oss att beräkna dina DNA-matchningar och etnicitetsanalys från alla fäderneärvda linjer, både faders och moders.