Neta Langer LevitanHR chef
background
Previous page Next page
Beginning of quote:Det är vår enastående talang, våra betydelsefulla produkter, vår banbrytande teknologi och vår kultur där människan står i centrum som gör MyHeritage till en så fantastisk arbetsplats. Jag är verkligen stolt över att vara en del av den. End of quote.
Neta, vår HR chef, är ansvarig för alla delar av HR på MyHeritage med fokus på kompetensutveckling, företagskultur och ledarskap.

Under de senaste 23 åren har Neta haft ett antal ledande HR-befattningar inom olika branscher och företag, till exempel Glasshouse Technologies, Amdocs och nu senast som Senior Vice President för HR på 888 Holdings. Neta har studerat socialt beteende vid Bar Ilan University och management & organisationsbeteende vid Lahav på Tel Aviv University.

Under hela sin karriär som HR ledare i globala teknikföretag har Neta klarat av organisationsomvandlingar, fusioner och förvärv och varit mentor för olika ledare samtidigt som hon har drivit på operativ framgång och kompetensutveckling. Neta brinner för att främja spetskompetens och för att ge männisor och samhällen möjlighet att nå framgång. Hon anser att data och teknik är viktiga framgångsfaktorer i moderna avancerade organisationer.

Neta är gästföreläsare i MA Organizational Development Program vid Peres Academic Center och för att följa sitt hjärta arbetar Neta som volontär inom olika områden med fokus på att stärka unga kvinnors självförtroende, yrkeskunskaper och anställningsbarhet. Neta är tillsammans med HR-teamet engagerad i att skapa en miljö som inspirerar och lockar fram det bästa ur människor. Hennes uppdrag är att stödja företagsmålen och samtidigt se till att MyHeritage är den bästa platsen att arbeta på och är redo för en ljus framtid.

Nta är lyckligt gift med Alon och de är stolta föräldrar till tre barn. På fritiden gillar hon att syssla med inredning och gourmetbakning.