Ran LevyVP forskning och utveckling
background
Previous page Next page
Beginning of quote:Vår forskning och utveckling handlar om solidaritet. Ge en hand, var en vän. Vi är alla ägare av företagets framgång. End of quote.
Med över 18 års erfarenhet inom industrin som utvecklare och arkitekt specialiserad på komplexa, storskaliga system, brinner Ran för flexibla och effektiva processer. Ran för med sig starka tekniska möjligheter till MyHeritage, där han har arbetat för att skapa en kultur av "kvalitet som ett sätt att leva" inom R&D avdelningen, får lagen att fokusera på körningen utan att kompromissa med kvaliteten.

Innan han blev VP för forskning och utveckling, ledde Ran backend-laget på MyHeritage i 4 år, definierande arkitekturen för att lösa utmaningar som hög-skalbarhet och aktivera MyHeritage att hantera tiotals miljoner användare och miljarder av profiler och historiska poster. Innan han började på MyHeritage, var Ran en programvaruarkitekt i en av affärsrörelserna för Nokia Siemens Network.

Ran har en kandidatexamen i datavetenskap från akademiska College i Tel Aviv-Yafo. Hans karriär i tech var inspirerad av hans favorit hobby — kodning — som han började vid en ålder av 10, att skapa pre-internet era spel.