Maya LernerSenior Vice VD för produkter
background
Previous page Next page
Beginning of quote:Min passion är att koppla ihop användare på meningsfulla sätt och det är precis vad MyHeritage handlar om. End of quote.
Maya leder MyHeritage produkthantering och strategi där hon säkerställer att våra produkter inte bara är kraftfulla utan också engagerande och användarvänliga.

Hon har med sig tio års erfarenhet från världen av konsumentprodukthantering till MyHeritage och har arbetat både i nystartade och stora företag, från I-play (tidigare Oberon Media) till Sears, EatWith och senast Playtika, en varierad bakgrund som gör henne särskilt lämplig för sin roll hos MyHeritage. Som expert inom sitt område föreläser hon i ämnet interaktiv produktdesign på IDC Herzliya, hennes alma mater där hon examinerades som filosofie kandidat i datavetenskap. Maya har också en Mastersexamen i offentlig förvaltning (MPA) från Cornell Universitetet.

Maya har alltid fascinerats av genealogi och än mer så när en dokumentär gjordes över hennes familjs historia 2007. Maya tycker också om fotografering och matlagning och har kombinerat dessa hobbys genom att författa en kokbok som innehåller både historier och recept från hennes farföräldrars familjebageri.