Ran LevyHögste chef för forskning och utveckling
background
Previous page Next page
Beginning of quote:Vår forskning och utveckling handlar om solidaritet. Ge en hand, var en vän. Vi är alla ägare av företagets framgång. End of quote.
Med över 18 års erfarenhet inom industrin som utvecklare och arkitekt specialiserad på komplexa, storskaliga system, brinner Ran för flexibla och effektiva processer. Ran för med sig starka tekniska möjligheter till MyHeritage, där han har arbetat för att skapa en kultur av "kvalitet som ett sätt att leva" inom R&D avdelningen. Han får teamen att fokusera på processen utan att kompromissa med kvaliteten.

Innan han blev VP för forskning och utveckling, och senare högste R&D-chef, ledde Ran backend-teamet på MyHeritage i 4 år, definierande arkitekturen för att lösa höga utmaningar och aktivera MyHeritage att hantera tiotals miljoner användare och miljardtals profiler och historiska poster. Innan han började på MyHeritage så var Ran en programvaruarkitekt i en av affärsrörelserna för Nokia Siemens Network.

Ran har en kandidatexamen i datavetenskap från Akademiska College i Tel Aviv-Yafo. Hans karriär i teknologi är inspirerad av hans favorithobby — kodning — som han började vid 10-års ålder, då han skapade att skapa pre-internet era spel.