MyHeritage - Släktforskning och släktplatser, ansiktsigenkänning för bilder och släktträd.MyHeritage - Släktforskning och släktplatser, ansiktsigenkänning för bilder och släktträd. MyHeritage - Släktforskning och släktplatser, ansiktsigenkänning för bilder och släktträd.Om MyHeritage
MyHeritage grundades av en grupp människor med en passion för släktforskning och stora kunskaper om Internetteknik. Vår vision är att underlätta för människor i hela världen att använda Internets styrka för att upptäcka sitt arv och stärka banden med släktingar och vänner.

Från år 2005, var vi baserade i den vackra byn Bnei Atarot, nära Tel Aviv, Israel, som grundades 1902 av tyska tempelriddare och fick namnet Wilhelma.

Inspirerade av omgivande fält och fruktträdgårdar och tempelriddargårdar, varav en tjänade som vårt huvudkontor, vi använde morgondagens verktyg för att utforska släkthistoria från igår. I februari 2012 efter vår konstanta tillväxt, flyttade vi in i härliga nya kontor i Or Yehuda, Israel. Vi har också kontor i USA i Lehi, Utah och LA, Kalifornien, samt anställda och representanter i många länder runt om i världen.
Som en dynamisk släkthistoriskt nätverk, är våra innovationer för släktträdsbyggnad och historiskt innehållsforskning utvecklas ständigt för att ge familjer med de mest engagerande och givande erfarenhet. Våra senaste förvärv av till exempel, World Vital Records och Geni.com, har gjort det möjligt för oss att erbjuda miljarder historiska poster och spännande verktyg för samarbete för en bredare och mer internationell publik än någonsin tidigare.
Om du är passionerad liksom vi och vill utforska hur du blev den du är och vill dela med dig av dina upptäckter och erfarenheter till släktingar och vänner, så är MyHeritage platsen för dig.