Endast$69‎
$79‎
Förvåna dig själv
Avslöja ditt etniska ursprung och hitta nya släktingar med vårt enkla DNA-test.
Endast$69‎
$79‎
De högsta tekniska standarderna möter de mest fördelaktiga priserna på marknaden.
Ditt DNA avslöjar ditt unika arv – de etniska grupperna och geografiska regionerna du härstammar från.
Hitta nya släktingar du inte visste existerade genom ert delade DNA.

Under de senaste 16 åren har MyHeritage hjälpt miljontals människor att hitta nya familjemedlemmar och upptäcka sina etniska ursprung.

Var i världen kommer din familj ifrån?

Platserna dina förfäder kallade hemma finns kodade i ditt DNA. Etniska grupper kommer historiskt från samma geografiska regioner och härrör från en lokal gen-pool. Vi analyserar ditt DNA för att bestämma vilka andelar som bedöms komma från var och en av de 42 stödda etniciteterna – det största antal som erbjuds av någon större DNA-testtjänst. Läs mer

Vem kommer du att upptäcka?

Vi söker efter personer vars DNA matchar ditt: dina släktingar. Vår DNA matchningsteknologi avslöjar procentandelen av DNA som du delar med dina matchningar, vilket visar hur nära släkt ni är. Du kan kontakta dina nyfunna släktingar för att lära dig mer om din släkt och upptäcka gemensamma förfäder.Läs mer

Ofta ställda frågor

 • Vad kan jag lära av DNA-testet som jag inte skulle ha vetat utan det?
  Med MyHeritage DNA, kan du upptäcka släktingar som du tidigare inte visste om, som delar DNA-segment med dig ärvda från den gemensamma förfadern. Du kommer att avslöja dina förfäders etniska och geografiska ursprung – som kan omfatta några överraskningar.
 • Vilka är fördelarna med att testa andra släktmedlemmar?
  Testa ytterligare släktingar rekommenderas. Var och en av dina familjemedlemmar bär unika bitar av DNA som tillsammans kan låsa upp din släkts historia. Testning av en av dina föräldrar eller båda gör att du kan få ytterligare information om dina egna DNA-matchningar. Till exempel kommer du att kunna se om varje matchning är på fädernet eller mödernet. Testning av syskon, kusiner och andra släktingar är också mycket användbart för att upptäcka fler släktingar och lära mer om dina egna matchningar. Eftersom genetiska arv är slumpmässiga, kan dina syskon få andra etnicitetsresultat än du. Genom att jämföra era resultat kan du lära ännu mer om dina anor.
 • Vad händer om jag redan testat DNA innan? Kommer MyHeritage testet att lägga till ny information?
  MyHeritage DNA-test ger dig möjligheten att kunna få unika matchningar till användare som endast har testat med MyHeritage, samt matchningar med användare som laddat upp sina resultat till MyHeritage från andra leverantörer. Tack vare MyHeritages vida internationella bredd och tillgänglighet på mer än 40 språk, kommer du att ha bättre chanser att matchas med släktingar som bor i andra länder. Du får också en omfattande etnicitetsanalys på MyHeritage som härrör från den största poolen av möjliga etniciteter i branschen.
 • Kan jag ge MyHeritage DNA-kit som en gåva?
  Ja! När beställningen görs online kan du antingen skicka kittet till dig själv eller lämna mottagarens leveransadress och vi kommer att skicka DNA-kittet till dem direkt. När de får DNA-kittet som du köpt åt dem, kommer de att behöva öppna ett gratiskonto på MyHeritage om de inte redan har ett, och aktivera sitt nya kit.
  Från det ögonblick de aktivera sitt kit, skickar vi dem relevant e-post om att spåra deras prov, och naturligtvis, själva resultaten när de är klara.
 • Vilken typ av prov behöver jag ge?
  MyHeritage DNA testkit är enkelt att använda och innebär inte att ta blod eller saliv. För att ta ditt prov, skrapar du enkelt insidan av dina kinder med en liten tuss i cirka 45 sekunder och upprepar detta med en annan tuss för backup. Tussarna placeras sedan i flaskor och skickas till vårt DNA-labb för analys. Resultaten görs tillgängliga för dig att se säkert på MyHeritage webbplats.
 • Hur lång tid tar det för att få resultat?
  Så snart ditt kit kommer fram till vårt labb, tar det 3-4 veckor för resultaten att bli klara. När resultaten finns meddelar vi dig via e-post och resultaten blir tillgängliga för dig online.
 • Hur kommer ni att analysera och bearbeta mitt DNA-prov?
  MyHeritage DNA-testet använder mikromatris-baserade autosomal DNA-testning. Detta test ger rådata som hjälper oss att beräkna dina DNA-matchningar och etnicitetsanalys från alla fäderneärvda linjer, både faders och moders.
 • Vilken är kopplingen mellan DNA och släktträd?
  DNA och släktträd kompletterar varandra. DNA kan användas för att bevisa eller motbevisa dokumenterade släktträdskopplingar. Till exempel om det finns en annan person med ditt efternamn, eller en släktträdsägare som du har en Smart Match™ med, kan ni både testa på MyHeritage DNA för att ta reda på om ni verkligen är besläktade. Omvänt är släktträd ovärderliga för att förstå relationsvägen till DNA matchningar. Att skapa ett släktträd rekommenderas för alla som tar ett DNA-test, för att göra det mesta av DNA resultaten och för att avslöja hela historien bakom dem. MyHeritage ger utmärkta verktyg för att skapa ett släktträd och 9,6 miljarder historiska poster som gör det roligt och enkelt att expandera det.