Kontakta oss
Vi är här för att ge dig omfattande, personlig assistans, så att du kan göra det mesta av MyHeritage.
Våra omtänksamma team av representanter ger stöd i Svenska och 16 andra språk.
Besök Hjälpcentret
Hjälpcenter
Ring oss avgiftsfritt
LandTelefonnummerÖppethållande
Australien (+61) 1800 731 768Söndag till torsdag 5 pm - 7 am AEDT & fredag 5 pm - 1 am AEDT
Belgien (+32) 800 26 102Söndag till torsdag 07:00 - 21:00 CET & fredag 07:00 - 15:00 CET
Danmark (+45) 808 201 32Söndag till torsdag 07:00 - 21:00 CET & fredag 07:00 - 15:00 CET
Frankrike (+33) 08050 800 98Söndag till torsdag 07:00 - 21:00 CET & fredag 07:00 - 15:00 CET
Irland (+353) 1800 817 330Söndag till torsdag 06:00 - 20:00 GMT & fredag 06:00 - 14:00 GMT
Israel (+972) 1801 2222 99Söndag till torsdag 08:00 - 22:00 IST & fredag 08:00 - 16:00 IST
Kanada (+1) 844 921 2230Måndag till fredag, 7:00 - 17:00 MST (Fakturering & Försäljning); Söndag till torsdag, 11.00 - 15:00 MST (Teknisk support)
Nederländerna (+31) 0800 24 00013Söndag till torsdag 07:00 - 21:00 CET & fredag 07:00 - 15:00 CET
Norge (+47) 800 24 741Söndag till torsdag 07:00 - 21:00 CET & fredag 07:00 - 15:00 CET
Nya Zeeland (+64) 0800 995 069Söndag till torsdag 19:00 - 09:00‎ NZDT & fredag 19:00 - 03:00 NZDT
Spanien (+34) 900 838 969Söndag till torsdag 07:00 - 21:00 CET & fredag 07:00 - 15:00 CET
Storbritannien (+44) 80 0098 8125Söndag till torsdag 06:00 - 20:00 GMT & fredag 06:00 - 14:00 GMT
Sverige (+46) 020 889 289Söndag till torsdag 07:00 - 21:00 CET & fredag 07:00 - 15:00 CET
Sydafrika (+27) 800 980 785Söndag till torsdag 08:00 - 22:00 SAST & fredag 08:00 - 16:00 SAST
Tyskland (+49) 0800 589 3922Söndag till torsdag 07:00 - 21:00 CET & fredag 07:00 - 15:00 CET
USA (+1) 877 432 3135Måndag till fredag, 7:00 - 17:00 MST (Fakturering & Försäljning); Söndag till torsdag, 11.00 - 15:00 MST (Teknisk support)
Österrike (+43) 800 80 2582Söndag till torsdag 07:00 - 21:00 CET & fredag 07:00 - 15:00 CET
Andra platser +1 385 313 9758 *Söndag till torsdag 06:00 – 20:00 GMT & fredag 06:00 – 14:00 GMT

*Avgifter kan tillkomma, kontrollera med din nätleverantör för detaljer

Australien
Söndag till torsdag 5 pm - 7 am AEDT & fredag 5 pm - 1 am AEDT
Belgien
Söndag till torsdag 07:00 - 21:00 CET & fredag 07:00 - 15:00 CET
Danmark
Söndag till torsdag 07:00 - 21:00 CET & fredag 07:00 - 15:00 CET
Frankrike
Söndag till torsdag 07:00 - 21:00 CET & fredag 07:00 - 15:00 CET
Irland
Söndag till torsdag 06:00 - 20:00 GMT & fredag 06:00 - 14:00 GMT
Israel
Söndag till torsdag 08:00 - 22:00 IST & fredag 08:00 - 16:00 IST
Kanada
Måndag till fredag, 7:00 - 17:00 MST (Fakturering & Försäljning); Söndag till torsdag, 11.00 - 15:00 MST (Teknisk support)
Nederländerna
Söndag till torsdag 07:00 - 21:00 CET & fredag 07:00 - 15:00 CET
Norge
Söndag till torsdag 07:00 - 21:00 CET & fredag 07:00 - 15:00 CET
Nya Zeeland
Söndag till torsdag 19:00 - 09:00‎ NZDT & fredag 19:00 - 03:00 NZDT
Spanien
Söndag till torsdag 07:00 - 21:00 CET & fredag 07:00 - 15:00 CET
Storbritannien
Söndag till torsdag 06:00 - 20:00 GMT & fredag 06:00 - 14:00 GMT
Sverige
Söndag till torsdag 07:00 - 21:00 CET & fredag 07:00 - 15:00 CET
Sydafrika
Söndag till torsdag 08:00 - 22:00 SAST & fredag 08:00 - 16:00 SAST
Tyskland
Söndag till torsdag 07:00 - 21:00 CET & fredag 07:00 - 15:00 CET
USA
Måndag till fredag, 7:00 - 17:00 MST (Fakturering & Försäljning); Söndag till torsdag, 11.00 - 15:00 MST (Teknisk support)
Österrike
Söndag till torsdag 07:00 - 21:00 CET & fredag 07:00 - 15:00 CET
Andra platser
Söndag till torsdag 06:00 – 20:00 GMT & fredag 06:00 – 14:00 GMT

*Avgifter kan tillkomma, kontrollera med din nätleverantör för detaljer