Tillgänglighetsförklaring

Vi ser stor vikt i att tillhandahålla lika tjänster till alla, utan undantag, även till kunder med funktionsnedsättningar.

Vi har investerat betydande ansträngningar och resurser i vår webbplats för att göra den tillgänglig, så att så många människor som möjligt ska kunna använda den med lätthet och bekvämlighet och för att göra den mer tillgänglig för personer med funktionsnedsättningar. Webbplatsen görs tillgänglig genom att använda programvaran A-Web (nedan: "Programvaran") som gör det möjligt för oss att tillhandahålla tillgängligt innehåll till besökarna på vår webbplats, när det är möjligt.

De flesta sidor på vår webbplats uppfyller kriterierna för tillgänglighetsnivå AA. Det bör noteras att trots våra ansträngningar att göra alla sidor på vår webbplats tillgängliga, kan det visa sig att vissa webbplatsområden eller funktioner ännu inte har gjorts tillgängliga. Webbplatsens tillgänglighet är kompatibel med följande webbläsare:

 • Internet Explorer 7/8/9/10/11
 • Chrome
 • Firefox
 • Safari

Hur fungerar tillgängligheten på vår webbplats?

Webbplatsen innehåller en tillgänglighetsmeny. Du kan komma åt tillgänglighetsknapparna genom att klicka på menyn eller genom att använda musknappen eller genom att navigera med Tab-tangenten. Menyn kan stängas genom att klicka på "Stäng"-knappen eller "Esc"-tangenten på ditt tangentbord eller genom att klicka på den med musen.

Hur kan du surfa på webbplatsen?

Tab-tangenten används för att navigera framåt på webbplatsen. Tangentkombinationen TAB + SHIFT används för att navigera bakåt på webbplatsen.
Vår webbplats stöder NVDA-skärmläsare för Windows och för MAC OS X-operativsystem.
Ändra färgkontrasten: du kan att ändra bakgrundskontrasten och göra den ljusare eller mörkare.
Ändra teckenstorlek och teckensnitt: teckenstorleken kan ökas eller minskas. Teckensnittstypen kommer att ändras till Ariel för att ge dig en bekvämare läsupplevelse.
Navigering till innehållsområden: du kan hoppa till innehållsområdena på vår webbplats. Webbplatsen är indelad i huvudinnehållsområden. Du kan hoppa från toppen av sidan direkt till ett huvudinnehållsområde. Tryck på Enter för att gå in i ett innehållsområde. Alternativet att hoppa tillbaka till toppen av sidan kommer att visas längst ner på varje sida, ovanför sidfoten.
Formulär: vi erbjuder ett brett stöd för att göra kontaktformulär tillgängliga, med förbehåll för villkoren för användning.
Kompatibilitet med teknologi för hjälpmedel. Till exempel: stöd för felläsningsfunktioner av skärmläsare.
Stöd för hjälpmedel: brett stöd för teknologi för hjälpmedel genom att använda reglerna för ARIA.
En "Avbryt tillgänglighet"-knapp och återgå till standardvisningsläge.

Tillgänglig kundtjänst

 • Du kan också kontakta vårt kundservicecenter genom att använda andra metoder som är tillgängliga för dig:
  Skicka ett meddelande via e-post till support@myheritage.com
  Skicka brev via posten till MyHeritage Ltd 3 Ariel Sharon St Or Yehuda.

Arrangemang för tillgänglighet till lokaler

Vårt företag erbjuder inte besök av allmänheten; Bolagets anläggningar är dock tillgängliga i enlighet med bestämmelserna i relevanta lagar och föreskrifter. Du kan kontakta oss via vår kundtjänsts digitala kanaler och på telefon.
Nedan hittar du de befintliga tillgänglighetsarrangemangen på vårt företags kontor på Ariel Sharongatan 3 i Or Yehuda:

 • Handikapparkering finns vid parkeringen mittemot företagets kontor;
 • Kontinuerlig tillgänglighet från parkeringsplatsen genom entrén upp till företagets kontor på fjärde våningen (inklusive tillgängliga hissar);
 • Tillgängliga handikapptoaletter finns på företagets kontor;
 • Identifiering och vägvisningsskyltar är installerade;
 • Införsel av tjänstedjur avsedda att hjälpa personer med funktionsnedsättning till företagets kontor är tillåtet.

Kontakta oss för eventuella förfrågningar, fel eller förslag

För närvarande känner vi inte till några tillgänglighetsproblem på vår webbplats. Om du stöter på något problem eller fel relaterat till tillgänglighet, uppskattar vi om du meddelar oss. Vi kommer då att försöka hitta en lämplig lösning och lösa sådana problem så snart som möjligt. Vi försöker hålla webbplatsen i bästa möjliga skick. Om du stött på några tillgänglighetsproblem på vår webbplats, vänligen kontakta vår tillgänglighetssamordnare så att vi kan lösa problemet på bästa möjliga sätt och bifoga så mycket information som möjligt: en beskrivning av problemet eller felet; vilken åtgärd du försökte utföra; vilken sida du besökte; vilken typ och version av webbläsare du använde; operativsystemsinformation; typ av hjälpmedel (i den mån sådana användes).

Tillgänglighetssamordnare

Var god kontakta vår tillgänglighetskoordinator hos vårt företag för frågor eller förfrågningar som är relaterade till tillgängligheten för vår webbplats eller service, Alon Ehrenfeld, via e-post: accessibility@myheritage.com. Vår tillgänglighetskoordinator finns på våra kontor på 3 Ariel Sharon Blvd., Or Yehuda, Israel