Överraska dig själv

MyHeritages enkla DNA-test kommer att avslöja din unika etniska bakgrund och matcha dig med nyfunna släktingar. Upptäck de specifika grupper som du härstammar från bland 2 114+ geografiska regioner och ta din släktforskning till nästa nivå med marknadens mest prisvärda DNA-test.

Engelsk
England (Yorkshire)
50%
Skandinav
Norge (Viken)
20%
Italienare
Italien (Abruzzo)
15%
Nordafrikan
10%
+2 mer
5%
2 114
Geografiska regioner

Animera dina släktbilder

Deep Nostalgia™ — sensationen som har tagit internet med storm!

Fler än 113 miljoner gjorda animationer och det antalet ökar ständigt!

Skapa ditt släktträd online

Ditt förflutna börjar med ditt släktträd och det är lätt att bygga ett på MyHeritage. Lägg till namn, datum, bilder och berättelser och dela det med din släkt.

Sök bland miljardtals poster

Dyk ner i vår djupa världsomspännande databas över historiska poster - sök bara efter ett namn för att kunna upptäcka mer om dina förfäder. Med exklusivt innehåll och korrekt resultat hjälper vi dig att avslöja mer än du någonsin trott var möjligt.

Lätta automatiska upptäckter

I samma minut som du skapar ett släktträd så börjar vi söka åt dig. Se fram emot e-postaviseringar om Smart Matches och Record Matches som avslöjar nya kopplingar till andra släktträd, poster och tidningsartiklar om dina förfäder.

Bli medlem i MyHeritages gemenskap

Miljontals familjer runt om i världen använder MyHeritage för att utforska sin historia. Samarbeta med medlemmar och anslut dig till de tusentals personer som varje dag, genom vårt nätverk, återförenas med släktingar som under lång tid varit försvunna.

  • 6,0 miljarder profiler
  • 50 miljoner släktträd

Var som helst, när som helst och på vilken enhet som helst

Utforska din släkthistoria med tre prisbelönta produkter, alla privata och säkra. Synkronisera mellan dem och njut av en fängslande resa till ditt förflutna, var du än är.

Surfplatta
Mobil
Skrivbord

Upptäck och värdesätt
din unika släkthistoria

Starta kostnadsfri provperiod