MyHeritage är stolta att erbjuda er 1940s USA's federala folkräkning

Sök i 1940s folkräkningsindex

  Information om var och en av de 132 miljoner amerikanerna i folkräkningen 1940 finns.

Namn

Födelse

Beräkna det
Var omkring år gammal Beräkna det
Var snäll och ange en giltig ålder
Var snäll och ange ett giltigt år

Hemvist


Sök
Rensa formulär
 • LäR DIG MER OM DINA SLäKTINGAR SOM LEVDE På 1940-TALET

  Var föddes de? Vad var deras fullständiga namn? Hur utbildade var de? Var bodde de? Vem levde de med? Var levde de fem år tidigare? Vad var deras yrke? Hur mycket tjänade de? Vi ger dig alla bilder och ett sökbart index av USA:s folkräkning från 1940, vi är här för att hjälpa dig att upptäcka mer om dina förfäder och släktingar som levde under tuffa tider – som den stora depressionen och senare andra världskriget, och koppla levande minnen med historiska poster.
 • DEN STöRSTA TIDSBESPARINGEN

  Med hjälp av en kraftfull teknologi kommer MyHeritage automatiskt att matcha alla dokument från 1940 års folkräkning till personer i ditt träd. Det är den största tidsbesparingen... Luta dig tillbaka och vi gör jobbet åt dig.
 • TILLBAKA TILL 1940

  Klicka på infografen på sidan för att ta reda på lite rolig fakta om 1940.
 • 1940 USA, FOLKRäKNINGSFORMULäR

  72 år efter att dina egna släktingar kan ha fyllt i en av dessa. Från och med den andra april 2012 kan du skapa dig en bättre förståelse om hur de levde.
  Titta på ett exempel av ett formulär från USA:s folkräkning från 1940
 • GöR DIG REDO NU....

  Bygg ditt släktträd på MyHeritage eller importera en GEDCOM i dag. I början av april 2012 kommer vi att gradvis börja lägga upp och söka ny information och du kommer att få automatiska meddelanden när vi framgångsrikt har matchat dokument med ditt släktträd. Påbörja ditt släktträd, det är gratis!Importera din GEDCOM