MyHeritage.com - Släktforskning och släktplatser, ansiktsigenkänning för bilder och släktträd.MyHeritage.com - Släktforskning och släktplatser, ansiktsigenkänning för bilder och släktträd.MyHeritage.com - Släktforskning och släktplatser, ansiktsigenkänning för bilder och släktträd.

Dina förfäder väntar på att du ska berätta deras historia!

Släktforskning, även känt som släkthistoria, är en spännande hobby som många miljoner människor i hela världen sysslar med. Här på MyHeritage.com är vårt mål att erbjuda dig de bästa verktygen för forskning i släkt och släkthistoria - oberoende av om du är en erfaren
släktforskare eller om du är nybörjare och vill se vad det hela handlar om.

Sätt igång


Hämta vårt släktforskningsprogram Family Tree Builder för att sammanställa ditt släktträd. Det är inte bara helt kostnadsfritt och fritt från annonser och spionprogram, utan också ett av de allra bästa tillgängliga släktforskningsprogrammen. Det har lättanvända originalsidor där du kan bygga upp ditt släktträd visuellt. Det användas på 34 olika språk och du kan skapa och skriva ut ditt släktträd på flera språk. Väck ditt släktträd till liv med bilder och dokument och använd vår banbrytande ansiktsigenkänningsteknik för att annotera dina bilder och upptäcka identiteten hos personer du inte känner igen på dina gamla familjebilder. Med några få musklick kan du publicera ditt släktträd på din egen släktwebbplats på Internet och dela det med släkt och vänner!
Hämta Family Tree Builder

Lär dig mer om Family Tree BuilderSkapa din egen släktplats


MyHeritage.com Family Pages ger dig möjlighet att skapa en egen mötesplats på Internet för din släkt. Bjud in dina släktingar att delta på din webbplats, dela dina släktbilder, lägga upp släktträdet online och dela det med släkten, spåra släktens sjukdomshistoria, hålla reda på viktiga släktevenemang och mycket mer. Det tar bara några minuter att skapa en egen släktplats, det kräver ingen teknisk erfarenhet och grundläggande paket är kostnadsfria.
Du kan skapa en släktplats som är privat och säker eller göra den offentlig och dela den med resten av världen. Det är du som bestämmer. Släktbilder som skickas till din webbplats kan användas med vår ansiktsigenkänningsteknik för släktforskning. Genom delning av miljontals ansiktsmallar mellan användarna kan du få hjälp att hitta fotografier av dina förfäder i andra användares album, identifiera okända personer på dina fotografier och hitta släktingar genom likheter i ansiktsdragen.
Skapa mina Family Pages nu

Lär dig mer om Family PagesHitta dina förfäder


Om du vill spåra dina rötter är Internet det bästa stället att börja sökningen efter dina förfäder. Det finns hundratals fantastiska nätdatabaser som innehåller skatter för släktforskare, som exempelvis immigrationsdatabasen för Ellis Island i New York, Yad Vashem i Israel och den välkända Family History Library, men vem har tid att leta i alla dessa?
Vår unika sökmotor för släktforskning MyHeritage.com Research hjälper dig. Det är en kostnadsfri sökmotor som tagits fram speciellt för släktforskning. Den ger dig möjlighet att köra en samlad sökning efter dina förfäder, med stavningsvariationer på deras namn i hundratals av de viktigaste släktforskningsdatabaserna utan ansträngning. Det finns ingen motsvarighet. Prova själv, den kommer att bespara dig många timmar och hjälper dig hitta svåråtkomlig information om dina förfäder.
Sök efter mina förfäder nu

Lär dig mer om MyHeritage.com ResearchUtnyttja styrkan i vår mötesplats

Om du behöver hjälp i din släktforskning eller om du vill hjälpa andra så finns våra anslagstavlor speciellt för detta. Vi har anslagstavlor som är sorterade enligt ämne, plats eller efternamn och speciella anslagstavlor för nybörjare. Vår mötesplats har byggts upp av släktforskningsentusiaster som du. Du kan upptäcka vår mötesplats och hitta andra medlemmar som delar ditt intresse och bläddra igenom offentliga släktplatser, släktträd och historiska bilder!
Besök våra anslagstavlor för släktforskning

Upptäck mötesplatsen MyHeritage.comSläktforskning på MyHeritage.com

MyHeritage.com skapades för släktforskare, av släktforskare. Vår målsättning är att skapa en unik tjänst som möjliggör möten mellan släkter på nätet så att de kan kommunicera, dela, upptäcka och bevara sina arv.