Du är inte inloggad
Logga in
Registrera dig
Välkommen
Mitt namn är Ulf Kristoferson och jag startade denna släktplats.
Släktplatsen skapades med hjälp av MyHeritage.com. Det är ett system som gör det möjligt för alla att skapa en webbplats för släkten, publicera egna släktträd på Internet och dela med sig av sina bilder. Om du har kommentarer eller feedback till denna släktplats, klicka här för att kontakta mig.
Vårt släktträd är publicerat på denna webbplats! Det finns 4013 namn på vår släktplats. Den första händelsen var när Kung Gustav I Eriksson Eriksson Vasa föddes (12 maj 1496). Den senaste händelsen var när <Privat> föddes (5 maj 2014).
Släktplatsen uppdaterades senast den 22 apr 2014 och har 120 registrerad(e) medlem(mar). Om du också vill bli medlem klicka här.   Mycket nöje!

Gå till Släktträdet

Gå till Släktbilder
Släktnyheter
Igår
En släktplatsmedlem uppdaterade detaljerna om * Anna MATHILDA Andersdotter (Kristoferson) i släktträd Kristoferson Family Tree
En släktplatsmedlem uppdaterade detaljerna om <Privat> Samuelsson (Söderqvist) , <Privat> Lewenhagen (Derwinger) , # ELISABET "Lisbeta" Olofsdotter (Olofsson Hjort) , DANIEL Olofsson och 27 andra personer i släktträd Kristoferson Family Tree
En släktplatsmedlem har gått med i en annan släktplats: Healey Web Site
apr 21, 2014
En släktplatsmedlem har gått med i en annan släktplats: Fagerström Web Site
 
Läs äldre nyheter
Nyhetsartikel
Det finns inga nyhetsartiklar tillgängliga
Besöksräknare
0011060
 
Laddar...
Laddar...